Välkommen till Gerdas Bageri

Cafe Alingsås

Gerdas Bageri är inte bara ett cafe i Alingsås – det är en skapande plats där smakupplevelser tar form. Sedan 1924 har vi stolt försett våra kunder med enastående hantverk i form av tårtor, bröd, sötbröd, smörgåstårtor och bröllopstårtor som är gjorda med kärlek. Vi är stolta över vårt hantverk och fantastiska smakupplevelser som kommer alla våra gäster tillgodo! Riktigt varmt välkomna hit till oss, ett cafe i Alingsås!

Tårtor

Våra tårtor är små konstverk i sig själva. Vi använder endast de finaste ingredienserna och vår kreativa touch för att skapa tårtor som är lika vackra som de är goda. Oavsett om det är en födelsedag, jubileum eller annan anledning att fira, har vi en tårta som passar perfekt.

Bröd

Vårt bröd och sötbröd är bakat med en genuin passion för smak och kvalitet. Från färskt bröd till läckerheter som kanelbullar och vetekrans, är vårt utbud en hyllning till traditionellt bagerihantverk.

Smörgåstårtor

För speciella tillfällen är våra smörgåstårtor kända för att imponera. Varje tårtbit är en smakexplosion och ett konstverk i sig självt, skapat för att göra ditt evenemang minnesvärt.

Bröllop

Förgyll er stora dag med en vacker och god bröllopstårta. Vi på Gerdas Bageri strävar efter att inte bara skapa en visuellt tilltalande tårta, utan också att överträffa dina förväntningar med varje tugga.

Bageriets Historia

Gerdas Bageri grundades 1924 och har sedan dess haft en stor passion för bakning och bakverk. Vi är ett familjeägt företag, som bakar allt från grunden i vårt egna bageri. Givetvis bakar vi med noga utvalda ingredienser för bästa resultat. Du hittar vårt bageri och cafe i Alingsås.

Cafe Alingsås

Kontakta oss

Gerdas bageri
Göteborgsvägen 16H
441 32 Alingsås

Telefon: 0322-611183
E-post: info@frokengerdasbageri.se

Öppettider:
Vardagar 06:00 – 15:00
Lördagar: 07:30 – 12:00
Söndagar – Stängt